CREAREA UNUI
MEDIU ÎN TIMP CE
PROTEJĂM
MEDIUL

Verde, ecologic, rezistent la apă: acest material nu necesită o întreținere specială. Durabil și rapid și ușor de instalat, datorită sistemului nostru Clips. Reciclabil.

LA EXTERIOR, PROCESUL DE ÎMBĂTRÂNIRE AFECTEAZĂ DOAR CULOAREA

Aceste produse rezistă la cizelare, fisurare, rupere și deformare. Sunt rezistente în mod natural la dăunători, ciuperci și bacterii. Pentru aplicații cu întreținere redusă, recomandăm utilizarea din WPC Protective, care are un efect ușor de tonifiere și ajută la menținerea durabilitatăţii excelentă și stabilitatea culorii în timp.

INGREDIENTELE,
O REŢETĂ INOVATIVĂ

- FIBRE DIN LEMN
- ADITIVI
- DENSITATE MARE POLIETILENĂ

Acest produs este realizat din WPC (Wood Polymer Composite), a compus format din fibre de lemn și polietilenă al căror puterea derivă din combinația de rezistență a lemnului și atractivitate estetică, cu durabilitatea și întreținerea ușoară a polietilenă.
Combinația echilibrată a componentelor, toate reciclabilă și produsă prin procesul de extrudare la cald Marina punte astăzi cea mai bună propunere alternativă la tradițional podele din lemn pentru exterior. Un produs inovator, industrial și atât de testat și la fel, la fel de modern și cu un conținut ridicat de design.

MARINA CLASSIC

- INTALARE UŞOARĂ ŞI RAPIDĂ
- ASPECT NATURAL
- REZISTENT LA APĂ
- ÎNTREŢINERE UŞOARĂ
- MATERIAL ECO


TERRA DI SIENA / CIMENT / Piatră vulcanică / ANTRACIT

MARINA COMPACT

Asamblarea punții este rapidă și ușoară, mulțumită celor de la noi Clipsystem, completat de multe accesorii de finisare (capăt capace, scânduri, scânduri de colț etc.) pentru finisarea pardoselii. Datorită sistemului nostru inovativ de instalare, podeaua poate fi construită în timp record. Produsul este disponibil în diverse culori, obținut prin încorporarea în amestec a pigmenților naturali: acest lucru dă naștere la variații subtile de culoare, caracteristică care îmbunătățește aspect natural al punților.

ARGILĂ / RĂŞINĂ / FIER